Alle consulten in mijn praktijk zijn op afspraak.

Gemaakte afspraken dienen 24 uur van tevoren worden geannuleerd, anders zijn wij genoodzaakt om het bedrag in rekening te brengen.

Op onze nota’s is het NUL tarief van toepassing, dus er wordt GEEN BTW vermeld op de nota’s.

Bij alle consulten zijn de homeopathische middelen bij de prijs inbegrepen.

TARIEVEN

Eerste consult: € 90,00

het eerste consult duurt meestal 1,5 á 2 uur, na dit consult wordt een samenvatting gemaakt, waarna ik tot de keuze van een middel kom.

Vervolgconsulten: € 60,00

het tweede consult vindt meestal plaats binnen 2 tot 4 weken na het eerste consult. Dit is inclusief uitleg en analyse van het eerste consult.

Telefonische consulten:

Korte gesprekken van ca. 10 minuten worden niet in rekening gebracht. Bij langere telefonische consulten kunnen er kosten in rekening worden gebracht.

Vergoedingen

Vanaf 1 januari 2021 worden de behandelingen via Bilonoön Homeopathie niet meer vergoed door de zorgverzekeraars.

Bent u lid van het gezondheidscoöperatief Nederland en doet u mee met de pilot “Het Coöperatieve Gezondheid Fonds”, dan kunt u de facturen declareren bij het gezondheid fonds.

Tot 31 december 2020 geldt nog:

De meeste verzekeringen vergoeden de consulten geheel of gedeeltelijk indien er een aanvullende verzekering is afgesloten. Het eigen risico wordt NIET aangesproken als men kiest voor een homeopatische behandeling.

Onder bepaalde voorwaarden worden homeopathische consulten vergoed door uw zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij en het pakket dat u heeft. Raadpleeg voor de zekerheid uw polis.

Voor meer informatie over vergoedingen en premies kunt u op onderstaande link klikken.

Informatie zorgwijzer 2020