Welke zijn de beste homeopathische geneesmiddelen voor astma?

/ november 1, 2020

29 oktober 2020 nutroo.com

Flessen tijm en rozemarijn etherische olie of infusie, kruidengeneeskunde.

Homeopathie is een veilige wetenschap die zorgt voor een eeuwige behandeling van astma. Homeopathische geneesmiddelen werken aantrekkelijk om astma bij de wortel uit te roeien. Deze geneesmiddelen activeren de eigen herstelprocessen van het lichaam en versterken vooral het normale herstelsysteem, zodat het krachtig genoeg is om de aandoening te bestrijden. In het geval dat astma allergisch is, beginnen de homeopathische geneesmiddelen met de behandeling van de overgevoelige reacties die het astma veroorzaken om de ziekte volledig te ontwortelen. Homeopathische medicatie behandelingen zijn kruidig, veilig en vrij van negatieve effecten. Ze kunnen worden voorgeschreven aan personen van alle leeftijdscategorieën.

Homeopathische Geneeskunde voor Astma

Arsenicum Album

Arsenicum Album behoort tot de beste homeopathische geneesmiddelen voor astma. De symptomen en tekenen die wijzen op het gebruik van Arsenicum Album zijn verstikkende hoest, piepende ademhaling en kortademigheid. Dat krijgt erger rond middernacht wordt op dezelfde manier goed behandeld met deze medicatie. Elk ander cruciaal kenmerk voor het gebruik van Arsenicum Album is bronchiale astma, wat de keuze is voor huiduitslag of eczeem.

Antimoniumtaricum

Antimonium Tartaricum is zeer geschikt voor astma met een matige, rammelende hoest. De hoest is los, rammelend en de longen komen compleet met slijm in aanraking. Slijm in de longen wordt met veel moeite verhoogd. De ademhaling is snel en hard. Er is sprake van overmatige verstikking. De verstikking verergert bij het liggen, met de noodzaak om te gaan zitten.

Spongia Tosta

Spongia Tosta is een hulp bij astma met droge hoest. De hoest in dit scenario kan diepgaand zijn, hacken type. De hoest wordt verzorgd met overtollige droogte van alle luchtpassages. Samen met droge hoest, fluiten in de borst op inspiratie in opgemerkt. Ademhaling is net zo taai. In de meeste gevallen, warme vloeistoffen te leveren remedie van de hoest.

Ipecac en Sambucus Nigra

Ipecac en Sambucus Nigra zijn geweldig voor de behandeling van astma bij kinderen. Ipecac werkt goed als er sprake is van overmatige hoest met slijmrolletjes in de romp. De hoest wordt waargenomen door middel van verstikking, kortademigheid en hijgen naar lucht. Het kind kan bovendien gedurende de hele aanval stijf en blauw te voorschijn komen. Homeopathische medicatie Sambucus Nigra wordt gesuggereerd voor nachtelijke episodes bij kinderen. Een kind dat Sambucus Nigra nodig heeft wordt ’s nachts plotseling wakker, met hoest en verstikking.

Dulcamara en Natrum Sulphuricum

Dulcamara en Natrum Sulphuricum zijn zeer gunstig voor astma bij vochtig weer. Onder hen, Dulcamara is de top kwaliteit voorschrift voor losse, rammelende astmatische hoest in vochtig weer waar het individu moet hoesten een zeer lange tijd om slijm te verdrijven. Natrum Sulphuricum is het maximale heilzame homeopathische geneesmiddel waarbij hoesten met dik, draderig, onervaren slijm aanwezig is. Natrum Sulphuricum werkt ook goed daar waar de astma rond 4 uur en 5 uur ’s morgens verergert. Natrum Sulphuricum is ook de meerderheid van de beste homeopathische geneesmiddelen voor de behandeling van kinderen.