Om ziekte echt te genezen moeten we het bij de wortel aanpakken.
Dat doet een homeopathisch geneesmiddel.
Het stimuleert lichaam en geest om van binnenuit te herstellen.

De werking is mild maar zeer krachtig
Anders dan vaak gedacht wordt werkt homeopathie zeer krachtig en vaak ook heel snel. Bij acute klachten soms binnen een dag.

Geen onderdrukking maar herstel van binnenuit
De klacht wordt niet onderdrukt (stop je met een hormoonzalf dan komt de klacht terug), maar het lichaam herstelt op een natuurlijke manier.

Betere afweer van infecties en ziektes
Het immuunsysteem wordt door een homeopathisch geneesmiddel sterker. Het lichaam is dan beter bestand tegen acute ziektes en infecties. Terugkerende klachten krijgen minder kans en worden sneller overwonnen.

Zacht en geleidelijk
Homeopathie stimuleert ons natuurlijke verdedigingsmechanisme om zichzelf te genezen.De werking zacht en geleidelijk maar de resultaten zijn krachtig en langdurig.

Preventief
Door het immuunsysteem sterker te maken met homeopathie wordt de mens geholpen ziekten en infecties beter af te weren.

Makkelijk in te nemen
Homeopathische medicijnen worden of als kleine zoete korrels of tabletten of als oplossing in water ingenomen. De frequentie kan variëren, afhankelijk van de reactie van de patiënt op het middel.

Geen schadelijke bijwerkingen
Een speciaal proces verfijnt de werking van de homeopathische medicijnen en neemt eventuele bijwerking weg. Het is daarom ook veilig voor baby’s en veilig gedurende de zwangerschap, hoewel aan te raden is tijdens de zwangerschap een gekwalificeerd klassiek homeopaat te consulteren.

Homeopathische middelen geven geen bijwerkingen en zijn niet verslavend.

De hele mens
In de klassieke homeopathie is de hele mens belangrijk en kan dat ene middel alle klachten gunstig beïnvloeden. Een homeopathisch recept is niet voor elke patiënt gelijk. De homeopaat kijkt namelijk zowel naar specifieke klachten als naar persoonlijke kenmerken. Een patiënt is meer dan zijn kwaal of klacht. Daarom stemt de homeopaat het geneesmiddel, de dosis en de frequentie zorgvuldig af op de persoon. Homeopathie is geschikt voor iedereen, zowel bij acute als chronische aandoeningen, bij lichamelijke én geestelijke klachten.